5627 Jondal +47 53 66 89 90

Det tradisjonsrike steinbruddet i Jondal, Hardanger

Vi selge til private, offentlige og bedrifter over hele landet                               

 

 
 
BRUK MINDRE TID TIL ET BEDRE RESULTAT, PROFF HANDSTEIN MURES OPP DOBBELT SÅ FORT SOM ANDRE NATURSTEIN SOM ER PÅ MARKEDET
PRISENE BEGYNNE FRA KR 1125,- PR M2 INK MVA
Proff Vanlig leveres i forskjellige dybder og har bearbeidet ender slik at det er enklere og raskere å mure opp en de fleste andre handstein produkter på markeden. Alle stein er kvalitetsikret og plassert på paller, noe som fører til at det er enklere for dem som ønsker å mure selv.(Obs alle dybde sorteringer er +/- 1cm ) Proff Vanlig er mest grå stein med litt lys grå, brun/rust farger.
PROFF HANDSTEIN EKSTRA
15 - 30 cm dybde Proff Vanlig er også tilgjengelige i Proff Handstein Ekstra som kan kun kjøpes direkte fra Solesnes Stein AS: 

Proff Handstein Ekstra er handstein som er bearbeidet til en like høy standard som Proff Vanlig men er også sortert til høyde +/- 0,5cm slik at mann murer rad for rad oppover og trenger ikke å spalte til høyde. Stein er klar for legging. Gi oss informasjon om lengde og høyde på muren så vil vi regne ut høyde på hver enkel rad og hvor mangen shift med stein som trengs. Naturstein muring har aldri vært så enkelt!

Demonstrasjons videoen kan mann se på ved å følge denne link: https://www.youtube.com/watch?v=t2FigCF8eLo  - 

Klikk på bilder for å se flerre bilder av hver produkt      -  Ring oss for mer informasjon - Vi kan skaffe deg rimelig transport over hele landet

15 – 30 cm dybde: Mest brukt til forblending ute, dobbel mur og støttemur opp til 1,5m høy(28)
25 – 40 cm dybde: Mest brukt til støttemur opptil 2,5m høy(6)
15 - 30 cm: Trapp(9)
6 - 10 cm og 10 – 15 cm dybde: Mest brukt til peis og forblending inne og ute(15)